Tilbage til webshop

Lasse Lisby

Ejer og skaber af Lisby.com

Lasse har baggrund som afdelingsansvarlig i landets største elektronikkæde og går meget op i god kundeservice, kvalitet og holdbarhed.

Gustav Jakobsen

Content og SoMe manager.

Gustav læser medialogi og er i gang med sin kandidat. Han bruger denne udfordring til at skaffe sig selv erfaring til sin fremtidige karriere.

Lisby er mit familienavn, og jeg har altid følt en vis stolthed ved at bære det.

Min familie har i en årrække været aktive i underholdningsbranchen - sang, komik og film, og jeg selv opnåede et nordisk juniormesterskab i scenetrylleri, inden uddannelse, iværksætterlyst og et spændende jobtilbud efterhånden beslaglagde de fleste af mine vågne timer.

Jeg har i mange år været fascineret af ure, men hver gang jeg skulle købe et har jeg brugt flere timer på at søge rundt hos forskellige mærker og butikker, uden at komme til enighed med mig selv. Når jeg faldt for en urskive, havde den en forfærdelig rem, eller omvendt. Det resulterede ofte i, at jeg droppede min ur-søgen til et senere tidspunkt.
Efter flere omgange af denne onde cirkel, besluttede jeg mig for selv at gøre noget for at løse mit problem. Derved blev idéen til Lisby ure til, og mit arbejde begyndte.

Jeg begyndte derefter at undersøge markedet, kontakte en masse producenter og læse op på alt lovgivning der er forbundet ved at drive virksomhed (Spoiler alert: Der er mange)
Efter lidt over 6 måneder med næsten daglig kontakt til producenter og leverandører, fandt jeg endelig en der kunne leve op til mine krav og forventninger.
Mine krav lød blandt andet på: Nikkelfri ur kasse og rem, Mineral eller safir glas, Japansk eller Schweizisk urværk, Nem mulighed for at skifte remmen, og meget mere.
-Jeg har efterfølgende talt op på, hvor mange producenter og leverandører jeg har været i dialog med gennem min søgen, og jeg kan fortælle at tallet er på 3 cifre...

Nu hvor jeg havde fundet min leverandør, var jeg klar til at tage det første store skridt. Nemlig at bestille varerne hjem
Jeg bestilte derfor 100 ure og 300 forskellige remme hjem. De står nu pænt stablet op i midten af min stue, sammen med alt andet der er nødvendigt for at drive forretningen.

Under produktionen af urene, deltog jeg i afslutningsfesten hos Kongelig Mayestaits Acteurs, hvor jeg løb ind i Gustav Jakobsen. Vi kendte godt hinanden lidt i forvejen, men havde aldrig haft en længere samtale før den aften. Og da snakken faldt på uddannelse og job, blev vi meget hurtigt enige om, at vi ville være et godt team.
Jeg tilbød derfor Gustav at blive en del af Lisby, som ansvarlig for alt SoMe og content.
Dette takkede han glædeligt ja til, og så begyndte vi samarbejdet.